Hmburger
Main Image Main Image Main Image

YPSILON PARK

Nye eksklusive leiligheter i historiske omgivelser. Prosjektet er under regulering med forventet salgsstart ila 2020.

MELD DIN INTERESSE

I PARKEN

YPSILON PARK har en unik beliggenhet. I Drammen sentrum, omgitt av parker, og med umiddelbar nærhet til Ypsilon broen og alle fasiliteter på Strømsø-siden. Her kan du nyte flotte spaserturer langs elvepromenadene på begge sider av elven. Drammen Park ble anlagt allerede etter den store bybrannen i 1866, og har de senere årene blitt revitalisert til en fantastisk opplevelsespark. For yngre og eldre. For rekreasjon og trening.
Top Image

I SENTRUM

YPSILON PARK får en tilbaketrukket og attraktiv beliggenhet på Bragenes i Drammen sentrum. Det tar deg 3 min. å spasere til Bragernes Torg med alle sine fasiliteter, eller over Ypsilon bro til Strømsø-siden med Papirbredden og trivelige restauranter. Er du kulturinteressert bruker du kun ett minutt til Drammens Teater, og 5 min. til Union Scene. Og 9 min. spasertur til Drammen stasjon for tog og flytog.
Top Image
Side Image

YPSILON PARK

På eiendommen Gamle Kirkeplass 1 i Drammen er det planlagt bygging av et eksklusivt leilighetsbygg i historiske omgivelser. Her vil du bo sentralt og solrikt med beliggenhet på Bragernes ved Drammen Park og Ypsilon bro. Prosjektet er under regulering med forventet salgsstart ila 2020.
Stilren arkitektur og trivelige uteområder smelter sammen med Handelsstanden og andre ærverdige, gamle bygninger rundt Gamle Kirkeplass. YPSILON PARK vil bestå av ca 30 eksklusive leiligheter fra ca 45 - 130 m². Her finner du flere leilighetsvarianter fra 2-roms til 4-roms, alle med store balkonger og terrasser fra 12 m². Leilighetene har gjennomtenkte, praktiske planløsninger med god arealutnyttelse. Det planlegges gjennomgående høy kvalitet i materialer og med muligheter for egne tilvalg. Parkeringskjeller med heis til alle etasjer.